Twitter Facebook

Over ons

In het kort iets over Simon en Danielle.

Wij zijn sinds 1993 samen en hebben 3 heerlijke jongens, de oudste is Leon (1998).  De middelste is Brend (1999) en de jongste telg is ons handen bindertje Rick (2000)

    

  

         

 

Simon heeft zijn eigen Diamant boor en zaag bedrijf, van Benten Betonbewerking waarmee ik hem ondersteun in het administratieve gedeelte.

Naast de drukke werkzaamheden van het bedrijf en de paarden probeert hij ook regelmatig zijn ontspanning te vinden in zijn grootste hobby vissen, hij is dan ook aangesloten bij de Hoogmadese visclub “De Eindsprint” waar hij zo een 12 keer per jaar zijn wedstrijden vist!   

Sinds jongs af aan heb ik altijd mijn eigen paarden gehad,  vanaf mijn 17e  heb ik bij Manege Hoogenboom Ruitersport in Nieuwe Wetering gewerkt en ook de pony lessen gedraaid, van daaruit heb ik ook mijn (toen der tijd heette dat nog zo ) Orun Ponyclubleiders-cursus en commandanten-curcus met goed gevolg doorlopen, daarna heb ik op nog een aantal verschillende prive en trainingsstallen gewerkt en de nodige ervaringen op gedaan.

Toen het kindertijdperk aanbrak ben ik een aantal jaar paardloos geweest, mede omdat onze jongste zoon Rick erg achter bleef in zijn ontwikkeling en uiteindelijk na veel ziekenhuis bezoeken en testen bleek dat hij verstandelijk gehandicapt was met een Autistisch verwante stoornis.

Nadat alle boy’s uiteindelijk naar school gingen en we voor Rick een fijne dagbesteding hadden gevonden begon het allemaal weer te kriebelen en hebben we ons weer in het paarden avontuur gestort!

Wij hebben een aantal jaar geleden de kans gekregen om de Gelderse Kampioens merrie Wilma v. Koss x Cabochon te kopen en hebben inmiddels van haar 5 chique  rijpaardveulens gefokt! 

Tussentijds heeft zij haar Elite en Sport predikaat behaald en wij hopen daar met de tijd ook haar Preferent predikaat aan toe te kunnen voegen. 

© 2021 Paarden, stalling, verzorging, fokkerij, kwpn en meer…   ::   Yourstyledesign